jobb just nu!

Tomelilla kommun söker undersköterska till särskilt boende!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid.

Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun.

När du arbetar som undersköterska är du en del av människors vardag och arbetar med att stödja dem så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Placering kommer till största del vara på Norrevångs särskilda boende, det förekommer även arbete inom hemtjänst.

I Tomelilla kommun arbetar vi med Heltidsarbete som norm, vilket bland annat innebär att alla nyanställningar är på heltid. Vi skapar förutsättningarna för att möjliggöra heltidsarbete vilket leder till många kollegor och större möjlighet till kompetensutveckling. Som undersköterska i Tomelilla kommun arbetar du ibland på en, men oftast på flera enheter

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig:
Ett självständigt, ansvarstagande och händelserikt arbete.
En möjlighet att få goda kunskaper och erfarenhet inom olika verksamheter.
Ett tillfälle att få många nya kollegor med god kompetens och erfarenhet.

Ditt arbete kännetecknas av stor variation, i ditt arbete ingår bland annat att ge praktiskt stöd med personlig omvårdnad, exempelvis stöd vid på- och avklädningar, dusch, hygien/toalettbesök och stöd vid förflyttningar. Du ger stöd vid måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden. Du ger läkemedel på delegering av SSK samt utför träningsprogram som rehab delegerar. Arbetet innebär även att ge brukarna guldkant på tillvaron i form av social samvaro, promenader och utflykter utifrån kundens egna önskemål.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen hos oss är det viktigt att du har ett intresse för vård och omsorgsarbete. Du tycker om att ta hand om andra människor och ge dem en god service. Det är också viktigt att du som person är flexibel och har ett gott bemötande i ditt arbete. Arbetet förutsätter att du kan ta initiativ och har en god samarbetsförmåga. I arbetet förutsätts att du med stor nytta som medarbetare är engagerad och drivande i det ständiga förbättringsarbetet för ökad kvalité inom både individ- och verksamhetsnivå.

För en anställning krävs att du har utbildning som undersköterska och en förutsättning för anställning är att du klarar läkemedelsprovet, skriftligt och muntligt samt den praktiska delen för läkemedelsdelegeringen i Tomelilla kommun. Körkort för manuellt växlad bil är ett krav. Du behöver behärska det svenska språket på ett sätt som gör att du kan kommunicera med kunder, anhöriga och kollegor i tal och skrift.

Arbetet som undersköterska passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider, det vill säga schemalagda arbetstider på helger, kvällar, dag och natt.


För att få arbeta inom vård och omsorg önskar vi ha ett utdrag från polisens belastningsregister, detta då du kommer samplaneras med andra enheter där lagen kräver ett sådant.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A936077 - Kopia

Gör ansökan

Anställning


Övrigt

Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.