jobb just nu!

Tomaskyrkan - kyrkan med barn, familj och gudstjänst i fokus söker kantor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Du kommer till Eskilstuna församling där vi nu startar upp ett förändringsarbete för att bli tre nya församlingar 2020, alla del av Eskilstuna pastorat. Vi förändrar för att bli en bättre kyrka för våra medlemmar, närmare och personligare. Tomaskyrkan blir då, tillsammans med Ansgarskyrkan, en egen församling där mångkultur och integration präglar närområdet. I Tomaskyrkan finns även en Familjecentral, ett gäng kollegor med mycket kompetens och glädje.

Arbetsuppgifter

Tomaskyrkan behöver nu en kantor med musikalisk och personlig rörelse. Är du gospelintresserad erbjuder vi en helt egen gospelkör, Tomas gospel, som är en erfaren kör med tidigare samarbeten med bland andra Samuel Ljungblahd, Magnus Bäcklund och Daniel Stenbaek. Kören är aktiv både i kyrkans gudstjänstliv och som konserterande ensemble. Den blir ett av dina instrument i skapandet av en ny församlingsgemenskap.

Kvalifikationer

• Inneha kantorsexamen
• Erfarenhet av orgelspel, gudstjänster och kyrkliga handlingar
• Kunna arbeta bekvämt med webbverktyg och digitala system


Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Kantor, Tomaskyrkan A850275

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas under två år på grund av diskrimineringslagen. När du skickar in din ansökan godkänner du i och med det, att den sparas under två år (i enlighet med GDPR)


Vid frågor gällande hur du söker tjänsten kontakta supporten på 0771-693 693.
Varmt välkommen med din ansökan!