jobb just nu!

Tingsryds kommun söker undersköterska till Solängen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Vård och Omsorgsförvaltningen i Tingsryd söker en engagerad undersköterska som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Solängen.

Du kommer utföra sedvanliga stöd och omvårdnadsuppgifter hos omsorgstagare utifrån beslut och genomförandeplaner. Vi utgår ifrån att du tillsammans med oss och andra yrkeskategorier utför ett genuint arbete med en god omvårdnad och social omsorg som skapar en meningsfull vardag och livskvalitet för våra omsorgstagare, utifrån deras önskemål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du kommunicerar väl i tal och skrift och har god datorvana.

Vi söker dig som har förmågan att tillsammans med gruppen skapa ett klimat där du och dina arbetskamrater arbetar mot gemensamma mål/delmål med omsorgstagaren i fokus. Du är flexibel, ansvarskännande och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en positiv person, är initiativrik och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Att ha kul på jobbet är viktigt för oss och vi hoppas du kan bidra med ännu mera glädje och engagemang i våra verksamheter.

Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Anställningens omfattning

Tillträde 2019-09-02 eller enligt överenskommelse
90 %

Ansökan

Referensnummer:   A887030 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!