jobb just nu!

Tingsryds kommun söker en undersköterska (natt) till äldreboendet Solhaga i Väckelsång

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Tingsryds kommun söker en undersköterska som vill arbeta natten på Solhagas äldreboende i Väckelsång. Arbetet innefattar omvårdnadsuppgifter i särskilt boende. Vi arbetar med personcentrerad vård med värdighet och välbefinnande till den enskilde som grund. Vi kan erbjuda dig en tydlig ansvarsfördelning, stimulerande arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du kommunicerar väl i tal och skrift och har god datorvana.

Vi söker dig som har förmågan att tillsammans med gruppen skapa ett klimat där du och dina arbetskamrater arbetar mot gemensamma mål/delmål med brukaren i fokus. Du är flexibel, ansvarskännande och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en positiv person, är initiativrik och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Att ha kul på jobbet är viktigt för oss och vi hoppas du kan bidra med ännu mera glädje och engagemang i våra verksamheter. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

77%

Ansökan

Referensnummer:   A894678

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Arbetstiden är förlagd på natten.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen att söka redan idag.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!