jobb just nu!

Timvikarier till vård- och omsorgsförvaltningen i Alingsås kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Letar du efter ett självständigt, ansvarsfullt och givande arbete med möjlighet att göra skillnad? Vill du få möjlighet att bredda dina kunskaper, träffa nya arbetskamrater och samtidigt få möjlighet att påverka när du själv vill arbeta? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetet inom äldreomsorgen är skiftande och individanpassat. Där ingår det att skapa förutsättningar och möjlighet till stimulans utifrån varje individs förmåga. Du hjälper till vid vardagliga sysslor, aktiviteter, personlig hygien och medicin. På ett äldreboende genomförs arbetsuppgifterna i ett gemensamt hem för de äldre och inom hemtjänsten bor de kvar i sina egna hem. Därför är det krav på körkort inom hemtjänsten alternativt att du kan cykla om arbetsområdet är inom centrum.

I arbetet som personlig assistent och stödassistent arbetar du med personer som har psykiska, fysiska och intellektuella funktionsvariationer. Du skapar förutsättningar för att varje individ ska få vara huvudpersonen i sitt eget liv och arbetsuppgifterna varierar efter personens behov och önskemål. Du kommer bland annat hjälpa till med matlagning, hygien, städning och medicin. Som personlig assistent arbetar du för en person och som stödassistent arbetar du på ett gemensamt hem.

Du kommer eventuellt få utföra sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska och du arbetar både självständigt och i team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta inom vård och omsorg. Du ska se ett gott bemötande som en självklarhet. Du ska vara lyhörd inför andra människors behov och vilja samt möta dessa med respekt och god service. Din ansvarskänsla och goda samarbetsförmåga är något som vi värdesätter. Eftersom vi arbetar med människor är det viktigt att vår kommunikation fungerar i alla verksamheter. Vi ställer därför krav på att du kan hantera det svenska språket väl i tal, förståelse och skrift. För att få möjlighet att vikariera hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde sker löpande
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A968561

Gör ansökan

Övrigt

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.