jobb just nu!

Timvikarier till Hol förskola och fritidshem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Nu söker vi timvikarier som vill arbeta tillsammans med oss i Hol. Hol består av en förskola, skola och ett fritidshem. Du får möjlighet att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år eller 6-12 år.
Vi behöver vikarie på korta vikariat där du är beredd att komma med kort varsel men även på längre vikariat som kan uppstå i verksamheterna.
För att skapa trygghet för våra barn är vi måna om att ha samma vikarier som arbetar hos oss.

Hols enhet ligger vackert belägen på landsbygden ca 10 km från Vårgårda tätort och ca 12 km från Alingsås. Skogen gränsar till våra verksamheter vilket ger härliga möjligheter till uteliv tillsammans med barnen.

Välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter

Genomföra de arbetsuppgifter som finns när du arbetar på förskolan och fritidshemmet.

Kvalifikationer

Barnskötare eller annan pedagogisk erfarenhet är en merit. Som person är du självständig, ansvarstagande, kan samarbeta med andra och har intresse av att arbeta med barn.
Erfarenhet är inte nödvändigt men en god förutsättning för jobbet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-07

Vi behöver vikarier omgående och rekrytering sker löpande.

Ansökan

Referensnummer:   A834595

Gör ansökan

Övrigt

Enligt skollagen skall utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida med fördel redan idag eftersom det kan ta några veckor att få.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.