jobb just nu!

Timvikarier till hemvården Båstad

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Hemvården som utgår från Bjäredalen Förslöv söker vikarier med tillträde snarast. Vi söker dig som med stort hjärta och engagemang som vill vara med och utföra Båstad viktigaste jobb. Vår verksamhet bedrivs sju dagar i veckan och det finns möjlighet att påverka din arbetstid.

Om man vill arbeta i hemvården ser vi gärna att man gör ett aktivt val gällande vilket område man vill arbeta på. Skriv gärna in ditt önskemål i ansökan.

De val man kan göra är antingen att utgå från Skogsliden och arbeta i centrala Båstad, Hemmeslöv och Östra-Karup, då är det enhetschef Cecilia Sixten eller Sanna West som man kan kontakta. Det andra val man kan göra är att utgå från Bjäredalen som ligger vid tågstationen i Förslöv och arbeta i Förslöv, Grevie. Västra-karup och Torekov då är det enhetschef Anne Hallenborg eller Karin Holmgren som man kan kontakta, se nedan.

Vi vill bli fler! Vill du vara med?

Arbetsuppgifter

Vi utför omvårdnad, service enligt socialtjänstlagen och delegerade hälso -och sjukvårdsuppgifter utifrån det kommunala ansvaret i ordinärt boende.

Kvalifikationer

Du ska ha ett gott bemötande, vara ansvarstagande och ha fyllt 18 år. Du behöver ha körkort samt behärskar det svenska språket i tal och skrift . Det är meriterande om du är utbildad undersköterska och/eller är vårdbiträde med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg men inget krav.

Anställningens omfattning

Tillträde: Omgående
Placering: Hemvård söder

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   4/2020

Gör ansökan

Övrigt

Kommunala avtal gäller.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Följ din framtida kollega på Instagram! www.instagram.com/bastadskommun

Välkommen med Din ansökan!