jobb just nu!

Timvikarier till Bemanningsenheten SDF Angered

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar med cirka 53 000 invånare. Här lever och arbetar människor från hela världen, vilket ger Angered en dynamisk och internationell prägel. Angered ska med sin unika mångfald och goda förutsättningar vara en attraktiv del av Göteborgsregionen där vi känner stolthet över stadsdelen och utvecklas tillsammans. I stadsdelsförvaltningen Angered arbetar cirka 2000 medarbetare. Vi driver verksamheter inom individ- och familjeomsorg, social omsorg, samhälle, intern service, kultur och fritid samt hälso- och sjukvård. Hos oss erbjuds du möjlighet att vara delaktig och påverka ditt arbete med fokus på att ge invånarna service av hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi söker timavlönade vikarier för arbete inom äldreomsorg, funktionshinder, och måltidsservice.

Som timavlönad vikarie i Bemanningsenheten arbetar du när ordinarie personal är frånvarande. Du kan själv påverka vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta. Vi kommer sedan kontakta dig för att boka in arbetspass utifrån verksamheternas behov. Som timavlönad vikarie anpassar du dig till många olika arbetsplatser och personer med olika behov och krav. Arbetet förutsätter att du är lyhörd och uppmärksam, och handlar mycket om att vara positiv, ta egna initiativ och ändå följa de rutiner som gäller på den aktuella arbetsplatsen.

Hos oss kan du arbeta dagtid, kvällstid och/eller natt på både vardagar och helger. Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid eller dig som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete.

Inom äldreomsorgen kan du arbeta på äldreboende eller inom hemtjänst. Oavsett så innebär arbetet att stötta äldre personer i vardagen med t ex personlig omvårdnad, aktiviteter så som att handla, promenera, följa med på läkarbesök och liknande.

Inom funktionshinder stöttar du personer i alla åldrar med olika typer av funktionsvariationer. Arbetet innebär att stötta brukarna utifrån deras egen förmåga med t ex matlagning, aktiviteter, vardagsrutiner osv.

Inom måltidsservice arbetar du med att servera, och till viss del tillaga, måltider inom skola, förskola och äldreboenden. Du förbereder tillbehör till måltiderna t ex sallad, kokar ris, pasta eller potatis samt serverar gästerna. I arbetet ingår också viss städning av lokalerna.

Kvalifikationer

Du som söker har fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från valt yrkesområde. Du tycker om att arbeta med människor och sätter individen i fokus. Det är viktigt att du har initiativförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är social och har gott bemötande samt har lätt för att kommunicera i både tal och skrift.

För att få börja arbeta inom måltidsservice där du är i kontakt med barn och unga krävs att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Du ansöker om ditt registerutdrag hos polisen genom följande webbplats: www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret och väljer Begäran om utdrag för Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg.

Anställningens omfattning

enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A872700

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

I Stadsdelsförvaltningen Angered vill vi att medarbetarna ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande och arbetsglädje.
Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering.

I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Vi tillämpar även rökfri arbetstid.

Då Göteborgs Stad har upphandlade avtal med rekryterings- och annonseringskanaler undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.