jobb just nu!

Timvikarier till äldreomsorgsförvaltningens nattorganisation

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Dryga timmen upp till Stockholm och strax under timmen ner till Norrköping, det är inte heller långt till regionens flygplats, E4:an och järnvägen.

Oxelösunds kommun är en liten kommun som vill mycket. Vi är nyfikna och vågar hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer. För att lyckas jobbar vi nära varandra. Vi samarbetar och jobbar mot ett gemensamt mål; att ge alla som bor här de bästa förutsättningarna för ett gott liv. Att vi har nära till varandra märks bland annat genom att vi hjälps åt och tar vara på varandras styrkor. Att förvaltningar och verksamheter är nära gör också att det aldrig är långt mellan medarbetare och chef. Vilket i sin tur leder till att vi har korta beslutsvägar och får mycket gjort.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba med människor, ta ansvar och bidra till att skapa en omsorg med bra kvalité. Vi erbjuder arbetsplatser där du tillsammans med kompetenta arbetskamrater är med och skapar en bra vardag för våra brukare.

Som timvikarie inom äldreomsorgen arbetar du med stöd/omvårdnadsarbete inom kommunens verksamheter, såsom äldreboende och hemtjänst.

Du utför omvårdnadsarbete och service utifrån de boendes/brukarnas individuella behov. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. personlig omvårdnad, städning, tvätt, matlagning, promenader och social samvaro.

Vår verksamhet har bemanning dygnet runt och nu söker vi främst du som vill arbeta natt. Du arbetar vid behov utifrån din tillgänglighet till en start, som sedan kan bli enligt schema vid uppkommit verksamhetsbehov eller under sommarsemestrarna.
Mer information om våra olika verksamheter hittar du på vår hemsida.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna med inriktning omvårdnad eller motsvarande. Erfarenhet av arbete med målgrupperna liksom kunskap om äldreomsorg, demens och psykiska funktionsnedsättningar är meriterande.

Du ska vara minst 18 år, behärska svenska språket i tal och skrift och ha datorvana. För arbete i några av våra verksamheter krävs även körkort.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-10-31

Intervjuer hålls löpande under hela ansökningsperioden så skicka in din ansökan redan idag.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A973382 - 2020

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.


Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.