jobb just nu!

Timvikarier sökes till äldreomsorgen i Vårgårda

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Ta chansen till ett spännande arbete inom Vård och omsorg i Vårgårda Kommun! Vi inom äldreomsorgen söker just nu dig, timvikarie, som vill arbeta med människor och medverka till att ge stöd och hjälp och därmed ökad trygghet och livskvalitet för våra brukare och boenden. Du kommer att få många erfarenheter som ger dig ett stort försprång i arbetslivet.
Välkommen till oss i Vårgårda kommun!

Arbetsuppgifter

Som timvikarie får du möjligheten att arbeta inom en eller flera av våra enheter såsom i Hemtjänsten eller på något av våra äldreboenden.

I rollen utför du alla typer av omvårdnadsarbete och stöttar och hjälper våra brukare och boenden i deras vardag. Uppföljning av genomförandeplaner och löpande dokumentation är också viktiga delar i arbetet.

Utifrån Vårgårda kommuns värdegrund arbetar vi tillsammans med att motivera, stötta och stimulera varje enskild individ utifrån dennes behov och önskemål. Hos oss blir du en del av ett livsviktigt team!

Kvalifikationer

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och kommunicerar väl med olika typer av människor i olika situationer.

Om du har tidigare erfarenheter utav arbete inom äldreomsorg ser vi detta som mycket meriterande. Vidare är meriterande om du är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning.

Då dokumentation är en stor del av vårt arbete ser vi att goda datakunskaper är en förutsättning för att kunna hantera arbetet.

Som person ser vi att du är positiv och samarbetsvillig. Eftersom vi i vår roll dagligen har kontakt med människor är din kommunikativa förmåga A och O och vi ser att du trivs med att ge god service i alla situationer.

Körkort är meriterande men inget krav.

Urval och intervjuer sker löpande. Du är varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Referensnummer:   A819832

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.