jobb just nu!

Timvikarier lärare år 7-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Har du erfarenhet av att arbeta med unga? Kanske har du ett brinnande intresse för matematik eller är en fena på grammatik? Äg din egen tid och bli lärarvikarie hos oss!

Vi söker dig som är en naturlig ledare i klassrummet och som vill bidra till ungas lärande. Kanske har du tidigare erfarenhet av att undervisa eller så letar du efter en ny utmaning.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi vikarier till höstterminen 2019 som kan hoppa in när våra ordinarie lärare är frånvarande. Hos oss blir du timanställd, perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annat arbete eller som vill bygga på ditt CV. Du har möjlighet att styra din egen arbetstid och väljer själv i vilka ämnen du vill undervisa.

Att jobba som lärarvikarie är utvecklande på många plan och du får erfarenhet både av ledarskap och av pedagogik. För att fungera i rollen behöver du vara bekväm med att arbeta självständigt och samtidigt ha lätt för att samarbeta i ett arbetslag med olika yrkeskompetenser.

Som lärarvikarie gör du skillnad för många elever och bidrar till en positiv utveckling av skolan.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel. Som vikarie måste du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du arbetar på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Som vikarie planerar du själv in den tid du vill jobba.

Kommunikation är ett av våra viktigaste arbetsredskap, därför behöver du som vikarie behärska svenska i både tal och skrift.

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.

Anställningens omfattning

Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan

Referensnummer:   A901185

Gör ansökan

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.