jobb just nu!

Timvikarier inom Funktionshinder!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare.


Arbetsuppgifter

Vill du jobba med att hjälpa människor och ge stöd i vardagen ska du jobba hos oss. Vi behöver dig som vill jobba med personer med funktionsvariationer inom Funktionshinderverksamheten.
Som timvikarie hos oss kan vi erbjuda dig ett varierande, aktivt och stimulerande arbete inom våra enheter:

• Avlösarservice/Ledsagarservice
Som avlösare arbetar du med barn och ungdomar med funktionsvariationer i deras hem för att föräldrar ska ha möjlighet till avlösning i omvårdnadsansvaret. Insatsen kan ges till både barn och vuxna med funktionsvariationer.
Som ledsagare är du ett personligt stöd för att den enskilde ska kunna ta sig till och från fritidsaktiviteter, ta promenader eller ta sig ut i andra sociala sammanhang. Insatsen kan ges till barn från 12 år och vuxna med funktionsvariationer.
Varje uppdrag planeras individuellt utifrån den enskildes behov, förutsättningar och funktionsvariation och därmed kan tidsomfattningen variera. Insatsen sker mestadels kvällar och helger men dagtid kan förekomma.
• Gruppbostäder och personlig assistans
Arbete i brukares lägenhet/hem med stöttning och motivation i det vardagliga livet enligt LSS. Att självständigt upprätthålla överenskommen struktur och arbetssätt mot brukare.
Verksamheterna är bemannade dygnet runt, arbetstiderna fördelas dag/ kväll/ natt/ helg.
• Daglig verksamhet
Inom daglig verksamhet erbjuder vi funktionshindrade meningsfull sysselsättning som bidrar till den personliga utvecklingen samt främjar delaktighet i samhället.
Verksamheten bedrivs med olika inriktningar då som både individuell och som gruppverksamhet. Hänsyn tas utifrån brukarens förutsättningar. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag fredag.Kvalifikationer

Din profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete men det är inget krav.
Körkort klass B är önskvärt.
Du kommer att få introduktion till olika arbetsmoment samt stöd av erfarna kollegor.
Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer!

Anställningens omfattning

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A847970

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Märk ansökan med ref nr samt inom vilken verksamhet du önskar arbeta.
Intervjuer och urval pågår fortlöpande.