Timvikarier inom Blomsterbäcksskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi flera nya vikarier till våra verksamheter inom Blomsterbäcksskolan. Blomsterbäcksskolan är en F-3 skola med grundsärskola 1-3 samt inriktning träningsskola 1-9. Skolan är belägen i centrala Malung och har ungefär 230 elever och integrerat fritidshem och förberedelseklass.

Som timvikarie hos oss kan du arbeta inom följande områden;

• Grundskola
Skolan ska ge barn och elever kunskaper för livet och alla elever ska få bästa möjliga förutsättningar för att nå skolans kunskapsmål. I skolan arbetar du antingen som lärarvikarie eller som resurs.

• Fritidshem
Alla barn mellan 6 till 12 år erbjuds plats att gå på fritidshem, före och efter skoldagen. Fritidshemmen kompletterar skolan och ska stimulera elevens utveckling och lärande, främja allsidiga kontakter och social gemenskap men också erbjuda vila, lek, rörelse och skapande arbete.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men det är inget krav. Du måste ha fyllt 18 år.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, ansvarstagande och ett empatiskt bemötande. Det är viktigt att du är lyhörd inför barn/elever, föräldrar och arbetskamrater. Du erbjuds ett meningsfullt och givande arbete och din insats är viktig för oss!

För att arbeta inom skola och barnomsorg krävs ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Det är polisen som utfärdar det och du söker det på polisens webbplats. Välj ett utdrag som gäller för skola eller barnomsorg. Det kan ta upp till två veckor innan du får det.

Anställningens omfattning

Anställning intermittent, vid behov. Enligt överenskommelse, vid behov.

Ansökan

Referensnummer:   A1150471

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.