jobb just nu!

Timvikarie till Hemtjänsten Uppvidinge Kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Vård- och omsorg är en av tre avdelningar inom socialförvaltningen i Uppvidinge kommun. Avdelningen för Vård- och omsorg ansvarar bl. a för myndighetsutövning och verkställighet inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade.

Arbetsuppgifter

Som timvikarier i hemtjänst utför du ditt arbete i huvudsak i brukarnas hem. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete och serviceinsatser. Vi arbetar alltid utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar vilket innebär att du måste vara mycket flexibel. Bemötandet är ett av våra viktigaste verktyg och det är av största vikt att du har förmåga att möta varje individ där just denne befinner sig. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra brukarnas tillvaro meningsfull och stimulerande.

Vi söker timvikarier som i huvudsak kan arbeta dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Du som söker ska helst ha genomgått gymnasiet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som brinner för att ge god omsorg och service. Viktig kvalifikation är att kunna uttrycka sig i tal och skrift.

Körkort är ett krav.
Intervjuer sker löpande.

Anställningens omfattning

Timvikarie. Snarast eller enligt överenskommelse.
Timvikarie.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A859553

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Huvudsak dagtid måndag till fredag.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.