jobb just nu!

Timvikarie till Bemanningsenheten inom förskoleverksamheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena kommuns förskoleverksamhet består av tre enheter Blanka nybyggd 2015, Gullvivan och Omma nybyggd och färdig senvåren 2019 med sammanlagt 16 avdelningar. Vi söker dig som vill arbeta som förskollärare eller utbildad barnskötare hos oss.

Arbetsuppgifter

Vi söker personal till våra förskolor inom yrkesgrupperna; förskolelärare och barnskötare. Som personal inom förskolan arbetar du som ersättare då ordinarie personal av olika anledningar behöver ersättas. Du arbetar tillsammans med förskollärare och barnskötare på de olika avdelningarna.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har utbildning inom pedagogiskt arbete och vi ser gärna att Du har erfarenhet av att arbeta inom förskolans område. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att Du som söker som vikarie till oss är ansvarsfull, intresserad, engagerad, har en positiv inställning och ett gott bemötande mot såväl barnen, föräldrar som mot kollegorna. Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Anställningens omfattning

Vi rekryterar fortlöpande.

Ansökan

Referensnummer:   52/2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Anställning kan ske först efter uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. Länk till ansökan om utdrag ur belastningsregistret finns på Vadstena kommuns hemsida/Bemanningsenheten.

Betyg och arbetsgivarintyg gällande förskolans arbetsområde skall medtagas vid intervju.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare och mediesäljare.