jobb just nu!

Timvikarie på Sjögrenska gymnasiet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Sjögrenska gymnasiet är en liten enhet med ca 110 elever som ligger ett par minuter från Knivsta station. Vi har 4 nationella yrkesprogram, BF, HA, FT, VO, och samtliga introduktionsprogram. Alla våra yrkeselever studerar som lärlingar. Vår skola kännetecknas av varmt bemötande samt inkluderande och språkstärkande arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Vikarie i grundskolekurser och gymnasiekurser för elever på nationella program och introduktionsprogram. I uppdraget som timvikarie ingår undervisning utifrån färdig planering, närvaroregistrering, samt återkoppling till ordinarie lärare efter lektionen utifrån blankett.

Kvalifikationer

Ett varmt och vänligt bemötande och förmågan att få ordning och arbetsro på ett trevligt sätt är de viktigaste egenskaperna för denna tjänst. Är du trygg, har initiativförmåga, flexibilitet, ansvarskänsla och tycker om att arbeta med ungdomar? Då är det dig vi söker!
Erfarenhet inom utbildning och/eller pågående lärarutbildning är meriterande.

Anställningens omfattning

Omgående. Rekrytering sker löpande.
Timmar och dagar vid behov.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A975116

Gör ansökan

Lön

Timlön

Anställning

Vardagar, varierande antal timmar mellan kl 8 och 16:30 efter överenskommelse.

Övrigt

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.