jobb just nu!

Timavlönad kock och köksbiträde till Ljungby lasarett

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi på rekryterings- och bemanningsenheten söker nu timavlönad personal till Restaurangen "Ljungrätten" och produktionsköket på Ljungby lasarett.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktionsköket. Arbetstider: måndag-söndag kl. 07.00-17.00.

Arbetsuppgifterna i restaurangen är bland annat beredning av smörgåsar, frukostservering och lunchservering, ta emot beställningar, diskning, städning samt kassatjänst. Det ingår även en kiosk i restaurangen som ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Arbetstiderna: måndag-fredag kl. 07.00-17.00.

Kvalifikationer

Köksbiträde/kock:
För att arbeta som kock krävs fullgjord kockutbildning. Det är meriterande att ha en köksbiträdesutbildning och/eller erfarenhet inom området om man ska arbeta som köksbiträde inom brickdukningen/restaurangen.

För att arbeta inom området krävs att du är flexibel, social och samarbetsvillig. Du behöver förstå vikten av samarbete och därmed fungera bra i grupp. Du förstår och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är viktigt att ha förståelse och följa de hygienföreskrifter som finns inom regionen. Det är således inte tillåtet att bära smycken, nagellack eller piercingar i ansiktet.

Anställningens omfattning

Urval sker löpande.
Arbete vid behov.

Ansökan

Referensnummer:   RK 19/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Dag/kväll/helg
Som timavlönad inom Region Kronoberg har du inget schema utan blir inbokad när avdelningen behöver personal.

Övrigt

Bifoga gärna dina betyg/intyg.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.