Timanställda sjuksköterskevikarier

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fem områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

Karlskoga Kommun har nyligen startat en ny Hälso- och sjukvårdsorganisation. Organisationen består av rehabenheten och sjuksköterskeenheten. Organisationen satsar mycket på utveckling för att kunna möta de nya krav som ställs när mer avancerad vård kommer att bedrivas i hemmet. Vi erbjuder möjlighet till vidareutbildning till distriktssköterska. Vi satsar på spetskompetenser t ex diabetes, palliativ vård, sårvård m fl.
Som sjuksköterska inom kommunen har du telefontid en timme om dagen. Du har även flera stödfunktioner till din hjälp. Detta för att kunna fokusera på patientarbetet under större delen av ditt arbetspass.
Vi utökar sjuksköterskeenheten och söker fler medarbetare som vill utveckla sjukvården i Karlskoga Kommun. Vill du vara med oss och utveckla hur den nya sjuksköterskeenheten ska se ut?

Arbetsuppgifter

Att arbeta som timvikarie innebär att du täcker upp om någon kollega är frånvarande eller behöver extra hjälp. Du arbetar dag och kväll samt även natt om ni kommer överens om det. Arbetet är både på vårdboende, inom hemvården, socialpsykiatrin samt LSS.

Arbetstiden är dag, natt och kväll enligt överenskommelse. Även helgtjänstgöring .

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.

Du är en god förbild i din ledar- och handledarroll och du är öppen för och ser behov av förändringar och arbetar med stort brukarfokus där du snabbt kan ta beslut gällande brukarnas behov och önskemål,

Kvalitet, gott bemötande och samarbete är viktiga framgångsfaktorer i vår verksamhet. För dig är det självklart att utgå från dessa i mötet med brukare, anhöriga och varandra samt ett intresse av att arbeta framförallt med äldre.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort och körvana är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   TimVik SSK

Gör ansökan

Övrigt

Urval sker löpande när behov uppstår. Välkommen med din ansökan redan idag!