jobb just nu!

Timanställda till Äldreboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Boklundens äldreboende har målet om att ytterligare höja nöjdheten för våra pensionärer samt medarbetare. Vi söker nu timanställda som vill följa med på denna resa.

Dina arbetsuppgifter som omsorgspersonal består av service- och omvårdnadsuppgifter hos pensionären, som t ex personlig hygien, städning, tvättning, promenader osv. Det kan även förekomma arbetsuppgifter enligt HSL efter delegering.

Personlig omvårdnad och service är lika viktig som att ge mening och livsglädje i vardagen.

Kvalifikationer

Du har ett medmänskligt synsätt, med fokus på den enskildes behov och önskan. Ödmjukhet och förmågan att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på.

Vi söker timanställda med hög arbetsmoral och som vill tjäna extra pengar genom att förgylla våra pensionärers vardag med att ge hög service. Kanske studerar Du eller så vill Du bara ha ett extrajobb - det viktiga är att Du uppvisar äkta engagemang och glädje, därför ställer vi stor vikt vid personlig lämplighet. För att kunna göra dig förstådd och ta till dig information både muntligen och skriftligen är det viktigt att du behärska det svenska språket i tal och skrift.

Arbetstiden dag/kväll är varierat mellan 06.45-21.00. Nattpassen är mellan 20.45-07.00. Uppge gärna i ansökan om Du önskar arbeta dag/kväll eller enbart natt.

Formell utbildning som omvårdnadsprogrammet eller annan social utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är meriterande. Tidigare erfarenhet av liknande serviceyrke är också meriterande.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A842113

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.