jobb just nu!

Timanställda sökes till förskola, skola och fritidshem i Eslövs Kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att alla anställda, inklusive timavlönade, i Eslövs kommun har rätt till friskvårdsbidrag?

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill få möjligheten till en betydelsefull och viktig roll i barn och ungas vardag. Vi erbjuder ett omväxlande jobb med möjlighet att arbeta på flera olika ställen, skaffa dig nätverk i arbetslivet och fylla dina dagar med glädje och energi.

Du blir en del av Eslövs kommun där vi tillsammans arbetar med engagemang, nyskapande och allas lika värde.

Att arbeta som timvikarie är flexibelt och du planerar själv dina arbetstider och lägger in din tillgänglighet i din kalender. Detta hanterar du enkelt i din digitala kalender i en telefon eller på webben.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att vikariera som barnskötare, förskollärare, lärare eller elevassistent.

Det är meriterande om du har en relevant utbildning, t.ex. Barn- och fritidsprogrammet, eller annan pedagogisk utbildning. Goda kunskaper i svenska krävs. Andra språkkunskaper kan vara en merit.

Som vikarie/visstidsanställd bör du vara aktiv, initiativrik och ansvarstagande. Då du kommer att arbeta inom olika verksamheter måste du vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig efter olika arbetssätt.

Om du kallas till intervju är det viktigt att du tar med dig slutbetyg, ev. examensbevis, studieintyg (om du studerar till lärare, förskollärare eller fritidspedagog), intyg från tidigare arbetsgivare och eventuella referenser.

Dessutom behöver all personal som arbetar inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg lämna ett registerutdrag ur polisens belastningsregister (Lag 2000:873 om registerkontroll). Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Referensnummer:   A887786 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.