jobb just nu!

Tandvårdslärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör – både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara.

I Sjöstaden Mariestad arbetar 2 500 kommunanställda från 170 yrkesgrupper inom 120 verksamhetsområden med några av Sveriges viktigaste uppdrag. Barns lärande, god omsorg, hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor är bara några exempel på det som vi satsar på.

Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt. Verksamheterna präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling.

Vill du vara med och jobba mot framtiden i våra skolor eller förskolor? Är du en öppen, nyfiken och driven person så tror vi att du skulle trivas med oss!

Arbetsuppgifter

Läraruppdraget innebär att tillsammans med utbildningsledare och övrig personal, planera, genomföra, utvärdera och ansvara för genomförandet av den av YH myndigheten godkända tandsköterskeutbildning i Mariestad.

Som lärare vid tandsköterskeutbildningen ska du i dina huvudsakliga uppgifter fokusera på att möta och utmana de studenter som valt denna utbildning. Planering, genomförande och uppföljning av undervisningen är det viktigaste i uppdraget. Undervisande lärare ansvarar för både teoretiska och praktiska moment.

Detta ska ske utifrån utbildningsplan och kursplan, tillsammans och i samråd med övrig tandvårdslärare, utbildningsledare, ledningsgrupp, LIA kliniker, LIA- handledare och ett antal gästföreläsare.
LIA = lärande i arbete (praktik)

Omfattningen av tjänsten beror på den sökandes kvalifikationer.

Vill du läsa om oss och utbildningen kan du gå in på dacapomariestad.se Välj sedan Utbildningar och Tandsköterska.

Kvalifikationer

Undervisande lärare ska ha en god pedagogisk förmåga uppnådd genom utbildning
och/eller erfarenhet.

De odontologiska kunskaperna ska vara aktuella, styrkta med betyg/ intyg från yrkesutbildning och kompetensutveckling inom yrkesområdet.

Formell lärarkompetens och/eller akademiska examina är meriterande i kombination med ovanstående.

Viktiga egenskaper är, att ha en god social kompetens, lätt för att samarbeta med såväl studenter som samtliga medverkande i utbildningen

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-15

Tidsbegränsad till: 2020-06-30

3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A915143

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Mariestads kommun rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.