jobb just nu!

Tandsköterska till Folktandvården Lenhovda-Alstermo

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Folktandvården är en del av Region Kronoberg. Om vi får säga det själva, så har vi ett av Sveriges viktigaste jobb!

I vårt arbete utgår vi ifrån värdegrunden Respekt för människan. För oss betyder det att de kronobergare som vi kommer i kontakt med ska få det bästa tänkbara omhändertagandet och bemötandet.

Som arbetsgivare är vi mån om att du ska trivas hos oss och att du får möjlighet att växa och utvecklas – både i din profession och som människa. I dagens samhälle värdesätter allt fler en balans i livet, livskvalitet, jobbutmaningar men också närhet och tid för familj och fritidsaktiviteter. Det tror vi att vi kan erbjuda.

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad tandsköterska som trivs med ett varierande arbete på två mindre kliniker.
Här får du ett utvecklande och omväxlande arbete inom tandsköterskans kompetensområde. Dina arbetsuppgifter kommer att vara assistans av tandläkare inom barn-och vuxentandvård. Det finns också möjlighet att arbeta delegerat med egna patienter.

Vi har en god stämning på klinikerna - vi är ett glatt gäng som samarbetar, hjälper varandra och trivs med att jobba tillsammans!

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad och gärna erfaren tandsköterska som har god samarbetsförmåga och som brinner för att ge en god service och ett gott omhändertagande. Du har en positiv grundinställning och är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs. Vi ställer krav på grundläggande datakunskap.

Naturligtvis är dina personliga egenskaper viktiga: vi söker en person som har god samarbetsförmåga, är positiv, ödmjuk och nyfiken.

En bra introduktion är viktigt när man kommer till en ny arbetsplats. Det skapar både trygghet och engagemang. Vi genomför därför ett introduktionsprogram för alla nya medarbetare som kommer till oss. Introduktionsprogrammet sträcker sig under det första halvåret och genom det här programmet får du en inblick i vår organisation, en massa bra information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården.

Anställningens omfattning

Tillsvidare. Detta är en tillsvidareanställning men en inledande provanställning på 6 månader kan bli aktuell.

Ansökan

Referensnummer:   TVC 43/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Lenhovda är ett mindre samhälle där det är gott att slå ner sina bopålar, här finns bl.a. skola, barnomsorg och flera företag och industrier. Bosätter du dig här får du nära till den fina småländska naturen. Vill du hellre bo på en större ort kan du bosätta dig i Växjö, med bil tar det dig cirka 30 minuter att köra mellan orterna.

Vi är totalt 300 medarbetare inom Folktandvården Kronoberg och vi tycker att det är precis lagom! Här blir det en lite mer personlig och familjär stämning. Vi känner varandra och beslutsvägarna är korta och snabba. Vi har också möjlighet att ordna en del trevligheter – under förra året bjöd vi bland annat alla medarbetare på bio, vi arrangerade en utflykt till Möbelriket och genomförde tillsammans en Folktandvårdsklassiker. Att vi gör trevliga saker tillsammans bidrar till ett gott socialt klimat, trivsel och god gemenskap på arbetet - i slutänden gynnar det dem vi finns till för: alla våra patienter.

Som medarbetare hos oss har du också möjlighet att få flyttbidrag, friskvårds- och massagebidrag.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.