jobb just nu!

Tandsköterska är välkommen till specialisttandvården Ortodonti

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Visst vill du ha ett roligt och meningsfullt jobb? Då ska du jobba hos oss på Folktandvården Kronoberg! Vi är en del av Region Kronoberg och vi har ett av Sveriges viktigaste, och kanske också roligaste jobb. Jobbar du hos oss så är varje dag meningsfull och tack vare ditt arbete får kronobergarna en bättre munhälsa.

Arbetsuppgifter

Vi blir fler och fler och vi söker nu en positiv och glad tandsköterska till vår ortodontiavdelning! Vi är ett väl sammansvetsat gäng med sex ortodontister, fem ortodontiassistenter och sju tandsköterskor och nu söker vi dig som skulle vilja ha ett lite annorlunda arbete som tandsköterska. Du kommer att arbeta i team med övrig personal men även ha egna, självständiga patientkontakter. Vidare skall du uppskatta administrativa uppgifter då viss arbetstid kommer att ägnas åt detta. Du kommer att möta underbara och positiva patienter som vi gemensamt behandlar och du kommer känna tillfredställelsen att vara delaktig i att skapa vackra leenden!

Vi är en remissinstans för allmäntandvården och vi behandlar bettavvikelser som kräver mer omfattande apparatur. Flertalet av våra patienter är barn- och ungdomar och du kommer att överraskas av hur tacksamma de är och vilken fin kontakt du får med våra patienter då våra behandlingar innebär kontinuerliga besök under en lång tid. Ja, ibland är det nästan svårt att skiljas från patienterna när de är färdigbehandlade. De känns som våra vänner och oftast har vi haft så roligt tillsammans!

Denna tjänst innebär också en framtida möjlighet att vidareutbilda dig till ortodontiassistent, men se det enbart som en möjlighet och inte ett krav från vår sida.
Känner du att detta verkar vara ett arbete som verkar vara intressant för dig så tveka inte att söka tjänsten direkt! Men om du vill träffa oss eller veta mer om vår verksamhet så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss eller varför inte komma upp och träffa oss personligen? Vi skulle uppskatta att få visa dig runt och du kan då passa på att prata med våra tandsköterskor som kan berätta mer om hur det är att arbeta hos oss.

Vi har verksamhet i både Växjö och Ljungby och vi välkomnar därför sökande till båda orterna.

Är du nyutbildad, nyinflyttad i Kronoberg, eller kommer från privat verksamhet så har vi ett omfattande introduktionsprogram där du kommer få viktig information men också möjlighet att under lättsamma former lära känna övriga nyanställda samt befintlig personal i Folktandvården.

Missa nu inte denna chans att få arbeta hos oss och bli en i detta glada gäng. Vi kan garantera att vi kommer att göra allt för att du skall trivas, utvecklas och ha roligt på din arbetsplats!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som är nyfiken på specialisttandvården eller har erfarenhet inom området sedan tidigare. Du trivs med att arbeta med barn och ungdomar, har en god samarbetsförmåga och brinner för att ge en god service och ett gott omhändertagande. Du har en positiv grundinställning och är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Eftersom vi arbetar med digitala datajournalsystem ställer vi krav på grundläggande datakunskap.

Anställningens omfattning

Tillsvidare. Detta är en tillsvidareanställning men en inledande provanställning på 6 månader kan bli aktuell.

Ansökan

Referensnummer:   TVC 48/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.