jobb just nu!

Tandhygienist till Folktandvården Berg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inspirerande jobb som tandhygienist inkl. fritid*

Välkommen till folktandvården Berg! Vår klinik ligger i centrala Svenstavik vid södra änden av Storsjön i Bergs kommun, ca 6 mil utanför Östersund. Här är det nära till naturen och skidanläggningarna i Klövsjö och Vemdalen.

Kliniken har 5 behandlingsrum i moderna och rymliga lokaler. I dagsläget jobbar 1 tandläkare och 3 tandsköterskor på kliniken.

* Ta ut svängarna ordentligt i vinter, här är det nära till fjällen!

Arbetsuppgifter

Arbetet som tandhygienist är omväxlande och ger dig en stor bredd i din yrkeskompetens. Du får arbeta med både barn, vuxna och uppsökande tandvård. Kliniken strävar efter samarbete inom och mellan alla yrkesgrupper för att ge patienten bästa tänkbara vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, helst med några års yrkeserfarenhet liksom tidigare erfarenhet av T4. Även du som är nyutexaminerad är välkommen med din ansökan då vi kan erbjuda stöd/handledning av erfaren tandhygienist. Vi utgår från att du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

I ditt arbete bidrar du till att skapa goda relationer med såväl patienter som medarbetare.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tjänsten avser 50 % med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/382/2019

Gör ansökan

Övrigt

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund. Förutom tandhygienist söker vi tandläkare, se övriga annonser.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag.

Ring oss gärna så berättar vi mer!