jobb just nu!

Systemförvaltare sökes till Gryaab

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gryaab jobbar för ett renare hav och en bättre miljö! Det är vi på Gryaab som tar hand om avloppsvattnet från drygt 790 000 personer från Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. Förutom vatten från hushåll tar vi också emot vatten från industrier och andra verksamheter. Gryaabs reningsverk Ryaverket ligger på Hisingen i Göteborg. Här renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar för miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har idag drygt 100 medarbetare och har en omsättning på cirka 370 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter

Vi söker en trevlig och engagerad systemförvaltare som älskar sitt jobb! Du kommer att arbeta med förvaltning och vidareutveckling av Gryaabs IT-system, främst vårt underhålls- och konstruktionssystem. I arbetet ingår bland annat underhåll, förbättring och support. Du tar ett helhetsansvar där du hanterar ärenden kring support och användarstöd, arbetar med att leveranstesta nya funktioner, felsöker och löser incidenter, hanterar övergripande behörigheter, utformar dokumentation och utbildningsmaterial samt hanterar systeminställningar. I dina arbetsuppgifter ingår även att leda användargrupper och hålla utbildningar vid behov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Stödja verksamheten i den dagliga användningen
• Ta fram förslag på mål och förvaltningsplaner
• Utföra arbete enligt uppsatta mål och enligt förvaltningsplaner (vidmakthållande och utveckling av IT-systemen)
• Samla in verksamhetens IT-behov och skapa kravspecifikationer
• Validera leveranser från leverantör
• Medverka i eller driva projekt enligt särskilt uppdrag
• Säkerställa att verksamhetens utbildningsbehov tillgodoses
• Skapa och underhålla dokumentation
• Bevaka teknik och säkerhetsutvecklingen inom arbetsområdet


Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning inom system och IT med minst tre års erfarenhet inom IT-området. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du engagerad, kommunikativ, förtroendeingivande och har lätt att se helheten.
Du är tekniskt intresserad och kan själv eller tillsammans med extern leverantör hantera eventuella problem relaterade till området. Du har det strategiska tänkandet och kunnandet för att få en stabil IT-miljö som lever upp till både nuvarande och kommande krav.

Detta är meriterande:
• Erfarenhet av att hantera leverantörer genom kravställning, beställning och validering av leverans
• Erfarenhet från konstruktionssystem, främst COMOS
• Erfarenhet från underhållssystem, främst MaintMaster

Anställningens omfattning

Så snart som möjligt eller efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A964296

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.