Sysselsättningshandledare till daglig verksamhet/träfflokal socialpsykiatri

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom omsorgs- och socialförvaltningen arbetar 900 medarbetare och omfattar verksamhetsområdena äldreomsorg, socialpsykiatri, funktionsnedsättning samt individ och familjeomsorg. Vi erbjuder stöd till lidingöbor i livets alla skeenden och allt arbete vi gör präglas av att vi sätter individens perspektiv i centrum och utgår från varje individs unika situation och behov.

Vi har nio verksamheter i egen regi med olika arbetsinriktningar, verksamheterna arbetar med bland annat kök, hantverk, ved, butiker, leveranser, sinnen och kommunikation. I alla våra grupper arbetar vi med hälsa i fokus och har utevistelser och träning som en naturlig del av vår vardag.

Arbetsglädje och att arbeta tillsammans med kund genomsyrar alla våra verksamheter. Vi tillämpar aktivt medarbetarskap där du som medarbetare har inflytande och får vara delaktig i att utveckla verksamheten utifrån kunders och stadens mål.

Nu söker vi en heltidstjänst och ett långtidsvikariat som kan leda till tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu sysselsättningshandledare till våra verksamheter inom daglig verksamhet samt en sysselsättningshandledare till träfflokal inom socialpsykiatrin. I dina arbetsuppgifter ingår att ge stöd, service till personer med intellektuella funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Vi arbetar utifrån den enskildes individuella genomförandeplan.

Arbetstiden är helgfria dagar; måndag till fredag ca 8.00-16.00.

I Lidingö stad arbetar vi utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

Vi satsar på våra medarbetare i form av bland annat kompetensutveckling, föreläsningar och hälsodagar. Vi tror på det aktiva medarbetarskapet där du som medarbetare bidrar till din egen och andras arbetsglädje och framgång. Tillsammans skapar vi vår arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha en godkänd och fullföljd gymnasieutbildning som är relevant för tjänsten, t ex inom vård och omsorg/USK, hantverkspedagogutbildning eller barn och fritid.

Som person är du trygg och stabil med en god självinsikt. Du är uppmärksam och tillmötesgående och förstår vikten av god service. Vi tror också att du är bra på att ta egna initiativ och kan arbeta tillsammans med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare så är du van att arbeta strukturerat och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi tänker att du har en god datorvana för att uppfylla kraven om social dokumentation och att du behärskar svenska i tal och skrift.

B-körkort är meriterande för tjänsten.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   2022 C112937

Gör ansökan

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande. Staden tillämpar individuell lönesättning.

För tillsvidaretjänsten tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Vi begär alltid utdrag från belastningsregistret innan anställning.

Lidingö stad har ett ansvar att förebygga smittspridning i arbete inom vård och omsorg, därför ska varje nyanställd som kommer arbeta omsorgs och vårdnära vara fullvaccinerad mot covid -19. Med fullvaccinerad avses det som utgör Folkhälsomyndighetens rekommendation. Vid en ev. intervju behöver du därför visa upp ditt vaccinationsbevis/covidpass.

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå. Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.