jobb just nu!

Sveriges viktigaste vikarier

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Arbetsplatsen
Vill du ha ett utvecklande och meningsfullt arbete där du kan ge unga människor en bra start i livet? Då är du välkommen att söka jobb som timvikarie hos oss inom förskola och skola då vi kontinuerligt behöver fylla på med timanställda vikarier till våra verksamheter. Vi kan erbjuda dig ett arbete där du får ta ansvar och agera som en förebild för barn och ungdomar. Det är inte alltid enkelt men garanterat roligt, utmanande och kvalificerat. Ett uppdrag som ger dig meriter för en lång tid framöver.


Arbetsuppgifter

Som timvikarie kommer ingen dag att vara den andra lik då arbetet innebär att du går in som vikarie vid sjukdom och ledighet inom alla ämnen, från förskola upp till nionde klass

Kvalifikationer

Som timvikarie inom förskola och skola hos oss är du en energisk ledare och kommunikatör – i gengäld ger vi ger dig verktyg att leda och lära andra. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet eftersom du ofta byter arbetsplats och kan bli uppbokad med kort varsel. Vi förutsätter att du är social och har lätt för att skapa relationer samt samarbeta med andra. Vi lägger även stor vikt vid din förmåga att ta ansvar och ha ett gott omdöme.

Anställningens omfattning

Tillträde kommer att ske löpande.
Verkar du intressant så hör vi av oss.

Ansökan

Referensnummer:   46/18-C

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder rökfri arbetstid.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

OBSERVERA!
Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Gullspång som boendeort
Vad är livskvalité för dig? Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss.

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet
Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk www.gullspang.se/livskvalitet