jobb just nu!

SvA-lärare alt. speciallärare specialicering språk med SvA-kompetens

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Vårboskolan är en mångkulturell skola i Arlöv strax utanför Malmö stad. Skolan har idag ca 260 elever i årskurserna 7-9. Skolan 3/4-parallellig och utöver det finns två klasser med nyanlända elever.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för språkutvecklande arbetssätt och vill arbeta för att förbättra förutsättningarna för flerspråkiga elevers lärande i ämnet svenska som andraspråk och skolans övriga ämnen.

Vi tänker oss en delad tjänst där både undervisning och handledning ingår i dina arbetsuppgifter. Beroende på din ämneskompetens och yrkeserfarenhet kan arbetsuppgifterna specificeras ytterligare inom t.ex. undervisningsutveckling, att skapa goda lärmiljöer, arbete med anpassningar/särskilt stöd, kvalificerade samtal, skolutveckling/ledarskap, systematiskt kvalitetsarbete samt förebyggande insatser.

Kvalifikationer

Du har goda kunskaper om SvA och inlärningsstrategier för flerspråkiga elever. Du har arbetat med nyanlända elever och har kunskap och erfarenhet gällande språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt för nyanlända.

Du har väl utvecklade strategier för att arbeta språkutvecklande och är väl förtrogen med olika pedagogiska modeller som gynnar flerspråkiga elevers lärande.

Du är intresserad av arbeta med skolutveckling och kvalitetsarbete och som vill ingå som en viktig del i vårt arbete med att utveckla undervisningen på Vårboskolan.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och förmåga att skapa goda relationer. Du har förmåga och vilja att arbeta självständigt och kan arbeta tillsammans med pedagoger i andra ämnen för att utveckla ett språkutvecklande förhållningssätt.

Du är en trygg, och stabil person och samarbetar med andra på ett lyhört sätt.

Det är meriterande att ha arbetat med nyanlända elever.

Det är även meriterande om du talar andra språk än svenska. Det är av stor vikt att din svenska är mycket god både i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-04-01

eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A839744

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.