jobb just nu!

Svårt att hitta jobb? Se hit!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom organisationen Vetlanda kommun finns närmare 350 olika yrken, från gymnasielärare och lokalvårdare till ekonom och anläggningsarbetare. Vi är involverade i nästan allt som våra invånare har runt sig i sin vardag. Det är kommunanställda som jobbar i förskolan och äldreomsorgen, som planterar blommor och röjer snö, som hanterar bygglovsansökningar och föreningsstöd, som lånar ut böcker och lagar mat och mycket, mycket annat. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor, varje dag. Välkommen du också!

Arbetsuppgifter

Den här annonsen vänder sig till dig som varit arbetslös en längre tid eller av annan orsak har svårt att hitta ett arbete. Kanske är du redo för att prova på någonting nytt? Eller så vill du väcka liv i gamla kunskaper? Oavsett vilket så kan vi ha jobbet för dig.

Några av de områden där vi ofta söker medarbetare är inom kök där arbetsuppgifterna handlar om allt från planering och inköp till tillagning, förberedelser, servering och disk. Lokalvård är en annat av våra stora områden, våra medarbetare städar samtliga kommunens lokaler från skolor till äldreboenden. Du kan också jobba inom barnomsorgen eller inom vården med äldre personer eller personer med funktionsnedsättning.

Tillsammans tittar vi på vilka kunskaper, erfarenheter och bakgrund du har och matchar din kompetens mot våra behov för att hitta rätt arbetsplats för just dig. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som varit utan ett arbete en längre tid eller som av någon annan anledning har svårt att hitta ett arbete.
Du har ett stort engagemang och vill bidra i samhället.
Du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har någon arbetslivserfarenhet eller utbildning.

Anställningens omfattning

Tillträde enlig överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A900903

Gör ansökan

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.