Studentferiearbetare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Studerar du på universitet eller högskola eller har du precis tagit examen?
Då kan detta vara något för dig.
I sommar erbjuder Ljungby kommun studentferiearbetare anställning under 3 eller 6 veckor. Här får du chansen att vara med och arbeta i en kommun som växer och ständigt utvecklas. Du kommer att möta kompetenta och engagerade medarbetare och vår förhoppning är att du ska trivas och att du söker jobb hos efter dina studier.
Se nedan vilka jobb våra olika förvaltningar erbjuder.

Kommunen växer med vår vision "I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035" och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och nu har du chansen att testa!
Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb.
Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Kultur- och fritidsförvaltningen
Vi söker dig som vill jobba med värdskap och förberedelser till evenemang samt turistinformationens digitala kanaler och ta fram, publicera och uppdatera innehåll (text, bild och film) riktat mot besökare. Ett sätt att göra detta är att åka runt till kommunens besöksmål och samla content.
Vi söker dig som läser medie-och kommunikationsvetenskap, marknadsföring, turism eller motsvarande. Körkort B krävs.

Tekniska förvaltningen
Inom tekniska förvaltningen söker vi dig som vill arbeta med vårt beredskapsarbete. Du kommer att arbeta med att analysera förutsättningarna för att hantera oväntade händelser och att utarbeta planer för hur vi hanterar dessa händelser. Du får en handledare med kompetens inom området.

Barn-och utbildningsförvaltningen
Vi söker dig som vill genomföra ett utvärderings- och utvecklingsuppdrag. Uppdraget handlar om att utvärdera den lovskola som genomförts samt utifrån utvärderingen ge förslag på utveckling framåt. Uppdraget kräver omvärldsbevakning då reglerna för lovskola förändras samt kontakt med olika tjänstepersoner som är involverade i lovskola. Uppdraget handlar också om att göra en resultatöversyn på de elever som har gått lovskola. Du som söker kommer att använda kommunens beslutsstödsystem Hypergene där allt underlag finns. Vi söker dig som har metodkunskaper, dvs genomfört minst b-uppsats och har ett intresse för uppföljning och statistik.
Aktuella veckor är: 24,25 och 26.

Kommunledningsförvaltningen
Service- och IT-avdelningen söker dig som kan arbeta med att mäta och följa upp vår tillgänglighet inom kommunen.

Upphandlingsenheten söker dig som kan utveckla arbetssätt för avtalsuppföljning. Du har läst/läser offentlig upphandling, juridik eller motsvarande.

Socialförvaltningen
Vi söker dig som har läst informations- och kommunikationsteknik eller liknande. Du är välkommen till Socialförvaltningen där vi har ett uppdrag för dig inom kommunikationsområdet. Du är analytiskt lagd, har ett intresse för kommunikation och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Miljö- och byggförvaltningen
Vi söker dig som vill arbeta med vår digitalisering på bygglovsavdelningen. Du kommer att säkerställa och uppdatera handlingar i vårt verksamhetssystem och ritningsarkiv. Arbetet är självständigt och du jobbar nära vårt bygg- och administrationsteam. Du är noggrann, har ett intresse för byggärenden och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.
Vi erbjuder dig 6 veckors anställ

Kvalifikationer

För samtliga jobb gäller högskole- eller universitetsutbildning, pågående eller nyligen avslutad, med inriktning som är relevant för jobbet du söker.

Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad i det du gör, har god initiativförmåga och är lösningsinriktad. Jobbet kräver också att du är lyhörd, har lätt att samverka med andra och har god förmåga att kommunicera.
Det innebär att du kan göra ditt budskap begripligt för andra i både tal och skrift.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan till Ljungby kommun och skriv vilket jobb och förvaltning du är intresserad av.

Vänd dig till kontaktpersonerna nedan för mer information om den tjänst du är intresserad av.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1203267

Gör ansökan

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Intervjuer sker löpande.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.