jobb just nu!

Stödfamilj till Kävlinge kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Är du/ni intresserade av att bli stödfamilj enligt LSS?

Kan du/ni ta emot barn i ditt/ert hem några nätter per månad?

Är du/ni en familj som har tid, engagemang och trygghet så att det räcker till fler?

Är du/ni intresserade av att veta mer om vad det skulle innebära att bli stödfamilj?

Välkommen att höra av dig!

Arbetsuppgifter

Är du/ni intresserade av ett givande och utvecklande uppdrag? Då kanske ni vill anmäla ert intresse för att vara stödfamilj till en ung kvinna som i korthet kan beskrivas så här:

Jag är en ung kvinna på 18 år som tycker om att vara aktiv och att umgås med andra. Jag behöver stöd och vägledning med kontakter i samhället och hur det fungerar i stort och smått nu när vuxenlivet närmar sig.

Kvalifikationer

Hur går det till att bli stödfamilj?
Ett eventuellt uppdrag som stödfamilj/person föregås av att det görs en stödfamilj utredning, vid vilken det bland annat inhämtas uppgifter från dig/er, görs utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister och inhämtas referenser. Vid ett eventuellt uppdrag utbetalas omkostnadsersättning och arvode enligt SKL´s riktlinjer. Stödfamiljen/personen erbjuds handledning från kommunens personal för att få stöd att utföra sitt uppdrag.

Låter detta intressant?

Anställningens omfattning

Tillträde: efter överenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   282/19

Gör ansökan

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.