Språklärare i spanska 6-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Rörviks skola är en F-9-skola med ca 240 elever i åldrarna 6-16 år och tillhör Skolområde Rörvik, som också består av förskolan Snickaregården. En rektor leder verksamheten, med ca 60 medarbetare. Skola och förskola är belägen mitt i samhället och har ett upptagningsområde som omfattar såväl tätort som omkringliggande landsbygd. I högstadieåldrarna kommer eleverna även från Stockaryds upptagningsområde. Vi är en väl utrustad skola avseende IKT. Vi söker dig som tycker om att arbeta med ungdomar och som vill vara med och utforma framtidens skola tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Sävsjö kommun söker en engagerad lärare till Rörviks skola. Lärartjänsten innebär undervisning i spanska.

Du planerar och genomför din undervisning utifrån gällande styrdokument, både enskilt och i samarbete med andra. Du utvärderar, analyserar och återkopplar, samt dokumenterar och bedömer elevernas lärande utifrån styrdokumenten.
Du är också mentor för klass i högstadiet.

Kvalifikationer

Ämnesbehörighet och lärarlegitimation är ett krav för tillsvidareanställning.

Du har god samarbetsförmåga och förmåga att leda och motivera andra för att effektivt nå uppsatta mål. Du har även förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du har goda ämneskunskaper samt kunskap om pedagogiska och didaktiska metoder, vad gäller undervisning och bedömning. Du är en van IT-användare

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-12

Introduktion i arbetslag.
60

Ansökan

Referensnummer:   A1018928

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Ferietjänst.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.