jobb just nu!

Spontanansökan: Timvikarie till Social resursförvaltning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare.
Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlik stad" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv. I ett hållbart Göteborg finns det plats för alla".

Arbetsuppgifter

Här är du välkommen att skicka in en spontanansökan.
Vid eventuellt kommande lediga tjänster ser vi över matchande profiler.

Det är uppskattat att du anger varför du är intresserad av att arbeta hos oss och vilka kvalifikationer och erfarenheter du har sedan tidigare.

Till våra korttidshem med barn, ungdomar och vuxna med autism, intellektuella och fysiska funktionsnedsättningar söker vi stödassistenter. Syftet är att ge dem ett miljöombyte samt omsorg, medicinsk omvårdnad och social stimulans.

Till våra boenden för personer med aktivt missbruk, Kallebäck och Bergsjöhöjd, söker vi undersköterskor. Syftet är att ge stöd- och omsorgsinsatser för målgruppen; män och kvinnor från 50 års ålder.

Till våra boenden för personer som är bostadslösa på grund av missbruk och/ eller psykosocial problematik söker vi behandlingsassistenter. Målen för verksamheten bygger bl.a. på att den enskilde ska uppnå ett så självständigt boende som möjligt där vi erbjuder och samordnar insatser utifrån klientens mål.

Inom boendeverksamheten har vi även kvinnoboenden som tillhandhåller boende med stöd till kvinnor med eller utan hemmavarande barn.

Vi har även jourboende för barnfamiljer i Göteborg som är i behov av boende. Jourboendet för familjer innefattar inga sociala stödinsatser utan enbart coachning i syfte att familjen ska hitta ett långsiktigt boende på den öppna bostadsmarknaden.

Som timanställd på Bemanningsenheten är ditt uppdrag att, med kort varsel, rycka in som vikarie när någon i den ordinarie personalen är frånvarande. Genom vårt system, Time Care Pool, kan du själv styra vilka dagar du kan vara tillgänglig för att arbeta.

Våra verksamheter har bemanning veckans alla dagar. Detta ger dig som timavlönad möjlighet att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer

Funktionsstöd: Till den här tjänsten söker vi främst dig som är utbildad
stödassistent, specialpedagog, undersköterska med inriktning mot psykiatri eller barnskötare med inriktning mot socialt arbete.

Boendena Kallebäck och Bergsjöhöjd: Till den här tjänsten söker vi främst dig som är utbildad undersköterska. Arbetslivserfarenhet inom psykiatri, missbruk, demensvård eller äldrevård är meriterande.

Övriga boenden: Till den här tjänsten söker dig som antingen är under utbildning alternativt har en utbildning till socialpedagog, socionom, beteendevetare eller behandlingspedagog. Har du erfarenhet av målgruppen, psykisk ohälsa och missbruk, är det en merit.

Alla våra verksamheter söker dig som är trygg och stabil som person. Det är viktigt att du har ett lågaffektivt förhållningssätt och att du kan behålla lugnet i de olika situationer som kan uppstå i arbetet med målgruppen. Det är viktigt att du är lyhörd i ditt bemötande. Du är ansvarsfull, kan arbeta strukturerat och kan sätta tydliga gränser.

Körkort och körvana är krav i en del av våra verksamheter.
På vissa av våra boenden krävs utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A953649

Gör ansökan