Spontanansökan till Vingåkers kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna av Vingåkers centralort. Här är all kompetens samlad under ett och samma tak! Vår samlade kompetens bidrar till hög service, kvalitativ vård och omsorg och närhet till både kollegor och chef. Hos oss är det effektivt att få tag på rätt person om rätt ärende! Äldreomsorgen består av somatisk avdelning, demensavdelning, korttidsboende och 5 hemtjänst grupper. Vår hemtjänst Minnas arbetar med dementa som vill bo kvar hemma och har blivit nationellt uppmärksammade för kvaliteten på sitt arbete.

Arbetsuppgifter

Fanns inte ditt drömjobb just nu? Eller du kanske inte nådde hela vägen senast du sökte ett jobb hos oss? Du kanske bara är nyfiken på oss som kommun?

För oss är det värdefullt att ta vara på bra kompetens, även om vi inte har den lediga tjänsten just för dig. Vi vill därför uppmuntra Dig att skicka in en spontanansökan om du tror att Vingåkers kommun kan passa dig! Hos oss finns det över 100 olika yrken och vi finns inom skolan, äldreomsorg, funktionshinderomsorg och administration.

Vi läser alla ansökningar och matchar sporadiskt din ansökan med lediga tjänster. Din ansökan är aktuell i tre månader, därefter får du en påminnelse om att söka på nytt om du fortfarande vill ligga kvar med din intresseanmälan för fortsatt intresseanmälan. Välkommen till Vingåkers kommun och blir en vardagshjälte du också!

Våra områden
• Vård & Omsorg
• Barn & Utbildning
• Socialförvaltning
• Miljö och samhällsbyggnads
• Mat & Måltider
• Kommunledning (administration)

Kvalifikationer

Vingåkers kommun söker alltid efter positiva och hjälpsamma kollegor! Våra värdeord, våga, ansvar och stolt arbetar vi kontinuerligt med i vardagen. Vi tror att om vi vågar lita på våra kollegor och medarbetare växer låter vi varandra växa!
Vi söker dig som lägger ner engagemang och kraft i ditt arbete. Som tycker det är viktigt att hjälpas åt och tillsammans med kollegor bidra till att verksamheten växer! Du är en person som vill bidra till utveckling, både i samhället och i vår verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Referensnummer:   2022/3/K

Gör ansökan

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.