jobb just nu!

Spontanansökan Cura Individutveckling

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi hjälper människor att växa!

Cura verkar i huvudsak inom de psykosociala och neuropsykiatriska områdena där vi bland annat erbjuder vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.Vi har lång erfarenhet och ett brett kunnande inom våra områden. Ibland behöver vi bli fler för att förstärka eller ersätta.

Välkommen med din spontanansökan och att visa intresse för att bli en av oss! Vi hör av oss om det dyker upp något som matchar ditt intresse och din kompetens.

Kvalifikationer

Du har ett bemötande som präglas av respekt och värme. Du vill, som en del av Cura Individutveckling, vara med och skapa en trygg och välfungerande miljö för våra klienter/elever/ungdomar.

Vi ser helst att du som söker till Cura individutveckling har minst tvåårig eftergymnasial utbildning inom, för tjänsten, relevant område.
Har du dessutom relevant arbetslivserfarenhet är det meriterande.

B-körkort krävs för alla våra arbeten.

Anställningens omfattning

Möjlighet även till tillsvidareanställning. Provanställning kan bli aktuellt Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A972361

Gör ansökan

Anställning

varierande utifrån behov

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online och inte via e-post eller i pappersformat.