jobb just nu!

Sponsringskoordinator till Destination Eskilstuna!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Destination Eskilstuna AB är Eskilstuna kommunkoncerns samlade kraft för att positionera Eskilstuna som en attraktiv ort för boende, studier, besök, arbete och investeringar. Arbetet ska ske i bred samverkan med näringslivet, föreningsliv och akademi.

Tjänsten som sponsringskoordinator är en komplex, spännande och utmanande roll där du är anställd på Destination Eskilstuna med ett uppdrag som sponsringskoordinator åt Eskilstuna Energi och Miljö, Eskilstuna Kommunfastigheter och Eskilstuna Kommunföretag AB. Tjänsten är på 50 %, med möjlighet till flexibla arbetstider. Du utgår från Rothoffsvillan där medarbetarna på Destination Eskilstuna arbetar men din roll kräver att du arbetar på plats hos Eskilstuna Energi och Miljö samt Eskilstuna Kommunfastigheter en del av din tid. I rollen ingår även nära samarbete och rapportering till Eskilstuna Kommunföretag.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med att utveckla och bidra till ett hållbart och levande föreningsliv i Eskilstuna? Vi söker nu en kommunikativ person som med sin skicklighet och enkelhet skapar goda relationer med olika personligheter. Är det dig vi söker?

Som sponsringskoordinator kommer du att ha en dialog med de som ansöker om sponsring, exempelvis föreningar, samt förhandla motprestationer och skriva underlag till avtal. Din uppgift är också att följa upp så att motprestationer uppfylls och att sponsringsavtal utnyttjas på bästa sätt. Du kommer att delta på sponsorträffar och omvärldsbevaka vad som händer inom området. I dina arbetsuppgifter ingår det också att ha koll på budget, årlig ekonomisk uppföljning och avtal. Du kommer även att underhålla processen för sponsringen, enligt en processkarta som finns tillgänglig.

Du kommer att driva en sponsringsgrupp som arbetar och tar beslut utifrån antagen sponsringspolicy, som du kan läsa mer om här: https://www.eskilstunakommunforetag.se/sponsring/

Kvalifikationer

För rätt person är det här ett spännande och utvecklande uppdrag. Var noga med att motivera varför du sökt tjänsten och hur den skulle passa just dig! Din personlighet är viktig för oss och vi tror att du som söker är bra på att bygga och vårda relationer, och även har ett diplomatiskt förhållningssätt. Att vara ordningssam och strukturerad är ett måste då du kommer att ha koll på många olika uppgifter samtidigt. Vi ser gärna att du är utvecklingsbenägen och har ett utvecklarfokus.

Vi söker dig med:
• Avslutad gymnasieexamen.
• Mycket goda kunskaper i Excel.
• B-körkort.

Meriterande:
• Eftergymnasiala studier eller erfarenheter från ekonomi och/eller projektledning.
• Erfarenhet av sponsring, förhandling och att bygga relationer.
• Arbetslivserfarenhet från en verksamhet som drivs med affärsmässig samhällsnytta som t.ex. kommunalt bolag eller liknande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde: Snarast efter överenskommelse
50%
Tillsvidare. Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning 6 månader

Ansökan

Referensnummer:   4889.2

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.