Spela roll som vikarie i Måltidsservice!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Arbetsuppgifter

Luleå kommun söker vikarier som kan spela en viktig roll i våra verksamheter. Som vikarie hos oss har du möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom måltidsservice i våra förskolor och skolor. Du får värdefull arbetslivserfarenhet och en unik inblick i många olika verksamheter. Arbete i måltidsservice innebär att du hjälper till med matlagning, förbereder sallader, serverar och diskar. Det kan även ingå städning av kök och lokaler i dina arbetsuppgifter.

Time Care Pool (TCP) är Luleå kommuns digitala vikariehanteringssystem. Att arbeta som TCP-vikarie innebär att du spelar en viktig roll genom att ersätta ordinarie personal vid frånvaro. Vanligtvis blir du bokad på arbete med kort varsel och du ges möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser.

Som vikarie har du en personlig kalender där du uppger vilka dagar och tider du vill arbeta. Din tillgängliga tid matchas mot våra verksamheters vikariebehov. Hittar vi en matchning blir du direktbokad och då får du ett SMS med information om ditt uppdrag.

Dina arbetstider styrs av verksamheternas behov och du är garanterad minst 4 timmars arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

För arbete som kock krävs att du har kockutbildning alternativt utbildning inom kök/storhushåll. För måltidsbiträde krävs restaurangutbildning/måltidsbiträdesutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med specialkost och hygien.

Som person trivs du med en omväxlande tillvaro och är ansvarsfull. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du kan arbeta ungefär två gånger i veckan eller mer.

Vi begär alltid referenser och ett giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister från alla sökande som blir aktuella för intervju. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister beställer du från;

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Håll utkik i din inkorg och skräppost då våra rekryterare i första hand återkopplar via e-post.

Ansökan

Referensnummer:   A1033699

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb