jobb just nu!

Specialpedagog till mobilt team

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en specialpedagog till vårt team.

Det mobila teamet är ett spännande utvecklingsprojekt mellan skola, socialtjänst och kultur- fritid för barn och unga mellan 6 och 16 år. Teamet består av tre medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter.

Fokus på arbetet ligger på främjande insatser genom samarbete både internt och externt. Stödet syftar till att förbättra förutsättningarna för barn och unga som har omfattande behov av stöd hemma och i skola.

Det mobila teamet arbetar utifrån en helhetsyn. Vi vill öka förutsättningarna för elevens närvaro i skolan, kunna nå kunskapskraven, ge familjen stöd och finna vägar för att få en aktiv fritid.

Insatserna utformas i samverkan med berörda utifrån individens och familjens behov.

Mobila teamet bidrar även med att identifiera utvecklingsbehov i organisationen för hur samarbete över organisationsgränser kan utformas.

Kvalifikationer

Du har en specialpedagogexamen eller är erfaren pedagog med en examen mot grundskola. Du har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete och är villig att prova lösningar som inte alltid finns givna utan tas fram tillsammans med alla berörda.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter.

Det är viktigt att du har god förmågan att skapa relationer med elever, vårdnadshavare,ledare och medabetare i verksamheterna.

Du måste kunna jobba både självständigt och i grupp.

Krav på körkort.

Anställningens omfattning

Tillträde 10 augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A955040

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer kommer att hållas under veckorna 24, 25 och 26.

Vi ber er som söker att frigöra tid för att om det blir akuellt kunna komma på intervju undera dessa veckor. Dag och tid meddelas senare.

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.