jobb just nu!

Specialpedagog till Gullhögskolan åk 7-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


• Gullhögskolan är kommunens enda högstadieskola med 370 elever.
• Vi ser olikheter och mångfald som en tillgång.
• Vill du vara med och utveckla Gullhögskolan till en en skola där eleverna når kunskapskraven, känner självkänsla och motivation tillsammans med engagerade lärare och övrig personal?
• Vill du arbeta på en skola som har en stark vision av att skolan ska vara tillgänglig för alla elever?
• Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialpedagog, för arbete med elever i grundskolans åk 7-9. Tillsammans med övriga kompetenser i elevhälsan och med våra pedagoger arbetar du för att våra elever ska få utbildning som möter var och ens behov.

Du arbetar nära våra lärare med klassrumsobservationer och handledning. Du genomför pedagogiska utredningar och medverkar vid upprättande och utvärdering av pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram. Du behöver vara väl förtrogen med vad ledning och stimulans, extra anpassningar och särskilt stöd innebär och är ett stöd för skolans lärare i frågor om dokumentation kring elever i behov av stöd. I tjänsten ingår även ett elevnära arbete där du kan finnas med som ett stöd för enskilda elever i deras lärande.

På Gullhögskolan är du en viktig del i skolans elevhälsoteam. Tillsammans med specialpedagog, speciallärare, skolkurator, skolsköterska, skolpsykolog och rektor arbetar du för att skapa förutsättningar för våra elever med behov av elevhälsans insatser att lyckas i sin skolgång.

Kvalifikationer

• Du som söker är legitimerad lärare med examen som specialpedagog.
• Det är meriterande om du är behörig i sv/eng och vi ser positivt om du har erfarenhet av läs- och skrivinlärning.
• Vi söker dig som har lätt att skapa kontakt och relation med andra.
• Du är lösningsfokuserad, gillar att arbeta flexibelt och tänka utanför ramarna. När det förändras i ditt arbete ställer du snabbt om.
• Du är behärskad och kan behålla lugn i pressade situationer.
• Du vill gärna finnas med i beslutsprocessen och vara involverad när vi utvecklar arbetssätt eller metoder.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Mindre än 1 års erfarenhet som specialpedagog.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-07

Tillträde efter överenskommelse.
Heltid 100%

Ansökan

Referensnummer:   A828142

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.