jobb just nu!

Specialpedagog Harads skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Harads skola är en F-6 skola med för närvarande 75 elever men med ökande elevantal. Vi har en friluftsprofil och ett gott samarbete med bygdens representanter vilket ger stora möjligheter till uteundervisning. Undervisningen sker delvis i B-form men F, åk 1 och åk 4 är egna klasser.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Arbetsuppgifter

Vill du jobba i en liten skola med behöriga kollegor? Vi behöver stöd av en duktig specialpedagog, alternativt duktig pedagog som kan stötta med handledning, elevhälsoadministration och en del specialundervisning, framför allt läsinlärning. En del elever har svenska som andraspråk så kunskap erfarenhet av dessa elever är särskilt uppskattat. Vi är ett aktivt gäng som sätter elevens bästa i centrum, stöttar varandra och delar på arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad specialpedagog. Men även du med annan utbildning är välkommen att söka.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse dock senast vid vårterminens start.

Ansökan

Referensnummer:   A900106

Gör ansökan

Övrigt

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.