jobb just nu!

Speciallärare engelska, Bessemerskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

På Sandvikens gymnasieskola gör vi varandra bättre!
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.
Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.
Hos oss får du som medarbetare tillgång till:
- egen arbetsdator
- digital lärplattform
- digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete
- möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst)
- friskvård till förmånligt pris
- Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar

Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Arbetsuppgifter

Vi söker en speciallärare med inriktning främst mot engelska. Vi jobbar brett tillsammans med lärare och andra professioner inom elevhälsa/stöd. Därför är det viktigt att du också har ett specialpedagogiskt intresse och inte bara ämnesinriktat. Du kommer att möta elever i klass, mindre grupper och i individuellt stöd.

Du bidrar från din profession till att utifrån ett hälsofrämjande och förebyggande perspektiv kartlägga hinder och möjligheter i lärmiljön samt bidra med kunskap kring extra anpassningar. Självklart finns det också ett stort behov av att bidra med metoder, strategier och färdighetsträning så att våra elever kan nå sina studiemål.

Du har ansvar för ditt verksamhetsområde, men samverkar självklart med dina medarbetare och hela elevhälsan i elevhälsoteam, m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i engelska. Du ska också ha en vidareutbildning som speciallärare, eller på annat sätt skaffat dig en stor kompetens och erfarenhet av specialpedagogiskt arbete.

Som pedagog arbetar du inkluderande och lösningsfokuserat. Du trivs med att arbeta nära dina medarbetare och tillsammans med dem bidra till skolutveckling och ökad måluppfyllelse.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-13

eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   819-19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.