jobb just nu!

Specialistläkare till Specialiserad Hudsjukvård Trelleborg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde Hud/ÖNH (öron näsa hals) kommer från årsskiftet att successivt övergå från att tillhöra Förvaltning Sund till att bli en ackrediterad filial under SUS (Skånes Universitetssjukvård).

Hudmottagningen i Trelleborg bedrivs som vårdval med stor självständighet och här arbetar idag 13 medarbetare. Vi är den lilla mottagningen med de stora utvecklingsmöjligheterna. Verksamheten är placerad i sjukhusbyggnaden i nyrenoverade, ljusa och funktionella lokaler.

Arbetsuppgifter

- Det bästa med mitt jobb är att vi har ett jättebra teamwork och jobbar tillsammans för att behandla patienten på bästa sätt. Vi är en liten mottagning och tar hand om varandra så att alla mår bra på jobbet. Sen finns det lagom mycket att göra, inte så att det blir stressigt utan vi har en god arbetsmiljö. En arbetsvecka för mig innehåller konsultationer med väldigt olika patienter, vilket jag tycker är spännande. Det är inte två dagar som är likadana och arbetet är mycket varierat båda med samtal, mindre operationer och andra behandlingar! Berättar överläkare Susanna.

Välkommen till Hudmottagningen i Trelleborg, vi söker nu en ny specialistkollega!

Teamet du kommer att bli en del av består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vår tro är att alla medarbetare är specialister inom sina professioner och trivs med att arbeta på toppen av sina kompetenser.

Vi bedriver allmän dermatologi samt har operationsverksamhet. Då verksamheten utbildar ST-läkare kan arbetet även innebära vissa utbildningsmoment exempelvis genom handledning. Vi erbjuder dig frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter och stora möjligheter att påverka innehållet i ditt arbete. Vi hoppas du vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och är specialistutbildad inom dermatologi. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du har goda yrkeskunskaper, är trygg i din yrkesroll och har patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid god förmåga att arbeta i team för att nå våra gemensamma mål. Därutöver ser vi din kommunikationsförmåga och vilja till att utveckla både dig själv och verksamheten som förutsättningar för tjänsten.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Möjlighet till Deltid finns

Ansökan

Referensnummer:   A899318

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.