jobb just nu!

Specialistläkare till Allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning i Arlöv

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Nu har du möjlighet att arbeta på en välfungerande allmänpsykiatrisk mottagning med en stabil personalgrupp där du kombinerar de mindre orternas breda allmänpsykiatriska spektrum med universitetsklinikens högspecialiserade kompetenser och forskning och utveckling (FoU).

Vår allmänpsykiatriska mottagning i Arlöv har som upptagningsområde kommunerna Burlöv och Staffanstorp och är en del av Verksamhetsområde Vuxenpsykiatri Lund. Vi bedömer, utreder och behandlar människor i behov av specialistpsykiatrisk kompetens.

På mottagningen är vi cirka 20 medarbetare som arbetar i två geografiskt uppdelade team bestående av läkare, psykolog, sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut och sjukgymnast. På enheten finns också medicinsk sekreterare och funktionen rehabiliteringskoordinator representerad.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är specialistläkare i psykiatri och som vill arbeta med diagnostisering samt utrednings- och behandlingsarbete av patienter med affektiva sjukdomar, ångesttillstånd, personlighetssyndrom, utvecklingsrelaterade funktionsnedsättningar och liknande tillstånd. Du arbetar i team och samarbetar med andra vårdenheter och vårdgrannar kring patienternas rehabilitering. Du har samtidigt en självständig plattform för ditt arbete, handleder ST-läkare och erbjuds möjligheter att delta i utvecklingsarbeten och forskningsprojekt samt har tillgång till handledning och fortbildning.

Vi är måna om vår personal och lyhörda inför dina personliga utvecklingsambitioner inom vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har ett stort intresse av att arbeta inom det breda och varierade allmänpsykiatriska området. Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare ser vi gärna att du sedan tidigare har erfarenhet av allmänpsykiatriskt arbete.

Ett krav för tjänsten är att dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Då vi arbetar i team söker vi dig som trivs med denna arbetsform och har god samarbetsförmåga samtidigt som du har god vana att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du bidrar till ett gott samarbete genom ett starkt engagemang, god kommunikation, positiv inställning samt att du delar med dig av din kunskap.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A856326

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.