jobb just nu!

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Lomma

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Lomma har idag cirka 10 300 listade patienter. Vi är en välbemannad verksamhet med 38 medarbetare som tillsammans innehar en bred och varierad kompetens. Våra specialistläkare i allmänmedicin och geriatrik, ST-läkare, fysioterapeuter, rehabkoordinator och psykologer har ett nära samarbete mellan de olika yrkesgrupperna. Vidare har våra sjuksköterskor och distriktssköterskor stor erfarenhet inom olika områden, såsom diabetes, astma/KOL- och äldrevård. Vi har också barnavårdscentral och barnmorskemottagning vilket gör att vi träffar patienter i alla åldrar. Vi har fyra särskilda boende som vi ansvarar för och ett gott samarbete med Lomma Kommun.

Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang för våra patienter och ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och sociala miljö. Samtliga medarbetare är involverade i att säkra verksamhetens kvalité och fortsatta utveckling. Vi eftersträvar att bemöta våra patienters behov och ge vård på rätt vårdnivå. Vi uppmuntrar också till vetenskapligt engagemang inom verksamheten.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en specialistläkare i allmänmedicin som är verksam på en vårdcentral. Detta innebär bland annat mottagningsarbete med planerade och akuta besök, äldrevård på särskilda boende samt mottagning på vår barnavårdscentral samt vår barnmorskemottagning. Du delar aktivt med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare och handleder läkarstudenter och utbildningsläkare. Det ingår också att delta i förbättringsarbete som en viktig komponent för att kunna erbjuda hög medicinsk kvalité med gott resursutnyttjande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt med specialistkompetens i allmänmedicin. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande om du har handledarutbildning.

Du som person är lyhörd och har ett gott bemötande mot både patienter och arbetskamrater. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta, då tjänsten delvis innebär självständigt arbete men även samarbete såväl inom som utanför den egna yrkeskategorin. Vidare uppskattar du att ha variation i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A952813

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.