Sommarvikarier till korttidsboendet och demensenheter på Solhöjden Södra.

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Öckerö kommun bor cirka 13 000 invånare och kommunen som arbetsgivare har cirka 1100 anställda. Tillsammans lever och verkar vi i en kommun som består av tio bebodda öar.

Öckerö kommuns vision handlar om att vara en levande skärgårdskommun; med en hållbar utveckling, närhet till storstaden och samtidigt ett lokalsamhälle med närhet till varandra. Öckerö kommun har goda resultat inom bland annat företagsklimat och som bostadsort. Goda arbetsmöjligheter i både kommun och näringsliv, ett rikt fritidsliv, trygghet och bra resultat i verksamheterna bidrar till att Öckerö kommun är en bra plats att leva och bo på.


I vårt hur som vi kallar Solhöjden Södra finns fyra enheter med inriktning mot demens och två enheter med korttidsverksamhet. Vi behöver ytterligare några vikarier som vill arbeta i hela vårt hus under sommaren.
Vårt hus är nybyggt med ändamålsenliga lokaler. Det finns gratis parkering utanför huset.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med dina erfarna kollegor att hjälpa våra boende med alla vanligt förekommande sysslor i vardagen såsom t.ex. personlig hygien, medicin, träning, matlagning och städning. Arbetet innebär också kontakter med anhöriga.

Ditt arbete präglas av ansvar, möten och samspel med andra människor och det är behoven hos våra boende som styr ditt arbete.
Här kan vi erbjuda dig ett varierande, aktivt och stimulerande arbete. Arbetsdagen erbjuder många olika möten och stora möjligheter till personlig utveckling.

För att känna dig trygg i dina arbetsuppgifter med att möta våra boendes behov kommer du att få en grundlig introduktion när du börjar jobba hos oss.
Arbetstiden är förlagd till både dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse av mötet med människor. Ditt arbetssätt kännetecknas av lugn, flexibilitet, engagemang och samarbetsförmåga. Du behöver mycket goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift). Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Omfattning efter överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1295321

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Intervjuer hålls löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.