jobb just nu!

Sommarvikarier till Äldreomsorgen i Båstads kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Vi är ett härligt gäng som är stolta över vårt arbete! Vill du hjälpa oss att göra skillnad i äldre människors vardag?

Nu söker vi dig som under sommarmånaderna vill vara del av teamet som utför ett av Sveriges viktigaste arbeten. Du är undersköterska alternativt har erfarenhet från vård- och omsorgsarbete och vill vara med och göra skillnad i äldre människors vardag.

Arbetsuppgifter

I Båstads kommun finns fem vårdboende samt ett kortvårdsboende som alla ligger i natursköna områden. Hemvården är indelad i nio mindre enheter som utgår från Båstad eller Förslöv. Vår verksamhet bedrivs sju dagar i veckan och vi söker vikarier både till dag, kväll och natt.

I det dagliga arbetet ger vi en kvalitativ omvårdnad utifrån den enskildes behov och önskemål. Vi lägger stor vikt vid att skapa en meningsfull vardag för individen och ge trygghet i hemmet. Du ingår i teamet som bl.a. utför personlig omvårdnad, skapar trivsamma måltider, uppmuntrar till social samvaro och sätter guldkant på tillvaron för våra äldre.

Du samarbetar inte bara med dina kollegor på vård- och omsorgsboendet/ hemvården utan även med andra professioner såsom sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vissa delegerade hemsjukvårdsuppgifter förekommer i form av bland annat läkemedelshantering. I det dagliga arbetet ingår dokumentation.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du är utbildad undersköterska och/eller har erfarenhet från arbete inom vård och omsorg, men det är inget krav. Du behöver vara flexibel och ha en utvecklad social kompetens. Vi arbetar både i grupp och självständigt och därför är det viktigt att du fungerar i båda sammanhangen och kan ta egna initiativ.

Våra vård- och omsorgstagare kommer alltid i första hand och det är därför viktigt med empati, personlig mognad, positiv inställning och ett gott omdöme. Du behöver kunna hantera det svenska språket väl både i tal och skrift samt ha viss datorvana. Inom hemvården är det en fördel om du har körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: Löpande rekrytering
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   143/2019

Gör ansökan

Övrigt

Kontakt enhetschef:

Hemvården Norr
Sanna West 0431-773 06
Cecilia Sixten 0431-774 31

Hemvården Söder
Karin Holmgren 0431-773 72
Anne Hallenborg 0431-774 85

Särskilt boende
Almgården, Annika Müller-Hansen tfn: 0431-77 632
Åsliden, Maria Andersson tfn: 0431-77 290
Skogsliden, Karin Nelson tfn: 0431-774 15
Skogsliden, Albana Veseli tfn: 0431-77623
Korttiden-Skogsliden, Cindy Case Nord tfn: 0431-77611


Kommunala avtal gäller.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Följ din framtida kollega på Instagram! www.instagram.com/bastadskommun

Välkommen med Din ansökan!