jobb just nu!

Sommarvikarier inom äldreomsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Söker du sommarjobb och är intresserad av äldreomsorg? Inför sommaren söker vi nu engagerade och flexibla undersköterskor.

Svenshög är ett boende för personer med demenssjukdom med 20 platser fördelat på två avdelningar. Här prioriterar vi människan och trivsel med omsorg och respekt för varandra.

Arbetsuppgifter

Omvårdnads- och serviceuppgifter efter behov. Efter delegering medicinska uppgifter. Utifrån bemötandeplan och aktivitetsplan skapa en meningsfull vardag.

Vi söker dig som är undersköterska, alternativt har något års erfarenhet inom äldreomsorgen och demensvården och som är intresserade av att arbeta hos oss som timanställd och som semestervikarie i sommar.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper såsom bemötande, samarbetsförmåga och förmåga till att ta initiativ och arbeta självständigt. Som person behöver du vara trygg och stabil och ha en god kommunikativ förmåga. Du måste uppvisa förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt ta eget ansvar inom ditt område. God datavana samt goda kunskaper i svenska språket , både i tal och skrift är ett krav.

Har du önskemål om att påbörja din anställning som timvikarie redan under våren, så tillgodoser vi gärna ditt önskemål utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning och gärna utbildning inom demensvård. Personlig lämplighet tillämpas.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A933237

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.