jobb just nu!

Sommarvikarie 2020 till trygghetsboendet Polgatan, Gnosjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.Arbetsuppgifter

Att arbeta på trygghetsboendet är ett omväxlande arbete. Arbetet innebär att ge hjälp till brukaren utifrån biståndsbedömda beslut

Kvalifikationer

Önskvärt med omvårdnadsutbildning men ej ett krav.
Krav på ett socialt och trevligt bemötande. God svenska och data vana krävs

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-06-15

Tidsbegränsad till: 2020-08-16

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A926473

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dag/helg och kvällstjänstgöring

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.