jobb just nu!

Sommarvikariat till sektor Omsorg i Kävlinge kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som sommarvikarie i Kävlinges sektor Omsorg arbetar du tillsammans med undersköterskor och stödassistenter för att ge personlig omvårdnad till medborgare som har ett fastställt behov av våra insatser.

Sektor Omsorg är en stor organisation, vilken består av flera enheter som i sin tur arbetar med olika delar inom äldreomsorgen och LSS.

Somliga arbetsgrupper utför hemtjänstinsatser hemma hos medborgarna, andra enheter ger omsorg på äldreboenden för fysiskt funktionshindrade människor eller för människor som exempelvis lever med demenssjukdom. Sektor omsorg har även särskilda enheter för nattarbete och för korttidsvård.

Som stödassistent arbetar du på LSS-boende för brukare med funktionsnedsättning och stödjer dem i vardagen. Inom LSS arbetar man även på korttidsboende för barn och ungdomar.

Du som sökande kan med fördel redan i din ansökan meddela om du önskar vikariera på en särskild enhet.

Alla vikarier får en fullgod introduktion för att kunna utföra omvårdnadsarbete. Introduktionen är både praktisk och teoretisk. Vi vet att alla nya vikarier är olika och därför är även introduktionen personligt anpassad efter vikariens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Du ska ha intresse för att arbeta med människor, vara positiv och flexibel samt villig att lära dig nya saker. Det är ett stort plus om du är, eller håller på att utbilda dig till undersköterska. Det är också fördelaktigt om du har körkort, kan cykla samt att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete - men oavsett är alla givetvis varmt välkomna att söka sommarjobb hos oss. En av förutsättningarna för sommarjobb är att du kan arbeta minst 1 av 2 hela perioder, veckorna 25-28 och/eller veckorna 29-33.

Vi ser gärna sökande som på olika sätt kan bidra till mångfald för vår verksamhet!

Anställningens omfattning

Ange under fliken övrigt vilka veckor du kan arbeta.

Tillträde efter överenskommelse.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   26/20

Gör ansökan

Övrigt

Observera att rekrytering samt tillsättning kan ske löpande under hela annonseringsperioden.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.