jobb just nu!

Sommarvikariat inom LSS och socialpsykiatrin

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Båstads kommun söker sommarvikarier till LSS-verksamheterna och socialpsykiatrin. Vårt mål är att erbjuda våra brukare bästa möjliga stöd och omsorg. Därför söker vi nu omsorgspersonal som under sommarmånaderna vill arbeta som personlig assistent, ledsagare, LSS boende, daglig verksamhet eller boendestöd.
Vårt arbete bygger på Båstads kommuns kärnvärden: professionalism, arbetsglädje och respekt.

Arbetsuppgifter

Du ska stödja och stötta brukarna med omvårdnad och till delaktighet i samhällslivet utifrån beslut och genomförandeplaner samt arbeta med kvalitetssäkring, dokumentation, verksamhetsutveckling tillsammans med arbetsgrupperna.

Kvalifikationer

För att jobba inom LSS och socialpsykiatri ska du ha gått vård- och omsorgs- eller barn och fritidsprogrammet på gymnasiet eller ha liknande utbildning. Vi ser gärna att du eftergymnasial utbildning med tydlig inriktning mot beteendevetenskap eller funktionshinderområdet.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse, löpande rekrytering.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   142/2019

Gör ansökan

Övrigt

Kommunala avtal gäller. Utdrag ur belastningsregistret inlämnas ev vid anställning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Följ din framtida kollega på Instagram! www.instagram.com/bastadskommun

Välkommen med Din ansökan!